list logo

 
 
Bunkercentrale bv is ontstaan uit de naam Bunkerstation J.C.vd List welke in 1965 is opgericht door J.C. vd List, met als doel de binnenvaart te voorzien van allerhande artikelen die voorzagen in het onderhoud van het schip en levensbehoefte van diens schippers.
           
 
schip
 
  
Door het grote en ook vaak interessante assortiment wist ook de industrie zich steeds vaker een weg te vinden naar het bunkerstation, welke tot gevolg had dat het assortiment bleef groeien.
Het schip werd hierdoor snel te klein, om de grote voorraad te kunnen opslaan werden op verschillende locaties magazijnen ingericht.
   
staaldraad
 
 
Dit resulteerde in februari 1981 tot een verhuis van het water naar de vaste wal, er werd een pand geopend met een magazijn/verkoopruimte van 650 m², het assortiment groeit in een snel tempo waardoor in 1993 het magazijn wordt uitgebreid met een verdieping van 250 m² een paar jaar later blijkt dat ook dit slechts een tussen oplossing was.
   
 
 
In 2000 word de Bunkercentrale opnieuw geopend, dit na een grondige verbouwing. magazijn en verkoopruimte zijn vergroot naar 1750 m², de technischedienst is uitgebreid naar een volwaardige werkplaats,Tevens is er nu een ruime verkeersruimte aan de zijkant van het pand welke gebruikt word als laad ,los,opslag en parkeerruimte.
   

Additional information